Foto: Vida Press
65 gadus vecais francūzis Kristians Puanševals (attēlā) izgudrojis, iespējams, labāko lietu pasaulē – tabletes, kuras lietojot, vēdera gāzes sāk smaržot pēc ziediem vai pat šokolādes.

Kā teikts preces aprakstā, Puanševalam ideja par šādām tabletēm ienākusi prātā kādu svētku laikā, sēžot pie bagātīgi klāta pusdienu galda.

"Es teicu sev, ka būtu jauki izdarīt tā, lai piršana pie galda netraucētu blakussēdētājus, un pēc ilgstošiem pētījumiem laboratorijā pirdienu tabletes nu ir ieraudzījušas dienasgaismu," par produkta rašanos stāsta francūzis.

Tabletes mazina vēdera gāzu rašanos un vēdera piepūšanos un ir gatavotas no 100% dabīgiem ingredientiem, ieskaitot kokogli, papeli, laimu un kokosriekstu čaumalas.

Tikai par 9,9 eiro pircēji var iegadāties tabletes, kas vēdera gāzu smaku pārvērš par vijolīšu vai rožu smaržu, bet īpašais Ziemassvētku piedāvājums ir šokolādes marža.

Jau ziņots, ka nesenos pētījumos atklāts, kāpēc sveši pirdieni smird daudz nepatīkamāk par savējiem un kāpēc klusa gāzu palaišana ir daudz smirdīgāka par skaļu purkšķi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!