Restorāns "Hercogs" saimnieka Andra Rūmīša vadībā vēsturiskās ģipša fabrikas telpās darbojas jau kopš pagājušā gada septembra, nemitīgi piedāvājot jaunus garšu un maņu piedzīvojumus restorāna viesiem.

Uzsākot vasaras sezonu, "Hercogs" Ķīpsalā piedāvā vairākus jaunumus. Šefpavāra Sergeja Gjača izstrādātā ēdienkarte ir nupat atsvaidzināta ar aizraujošiem un vasarīgiem ēdieniem. Piektdienu vakaros restorānā spēlēs dzīvā mūzika, savukārt brīvdienu rītos līdz pulksten14 Ķīpsalā nesteidzīgi varēs baudīt "À la carte" brokastis.

Vienlaicīgi ar terases atklāšanu, restorāna komanda viesiem prezentēja "Hercoga Banketēriju" – uzkodu piedāvājumu lielām un mazām viesībām. Gardas un aizraujoši pasniegtas pirkstiņuzkodas, salāti, uzkodu plates un deserti – gandrīz 100 dažādas pozīcijas ērti apskatāmas mājas lapā hercogi.lv/banketerija. Uzkodas var pasūtīt gan banketam kādā no trijiem "Hercoga" restorāniem, gan uz jebkuru citu pašu izvēlētu svinību vietu. Stāsta Andris Rūmītis: "Tuvojas izlaidumu laiks un "Hercogs" var atbrīvot jūs no rūpēm par viesu ēdināšanu un netīriem traukiem. Jāpasūta tikai 3 darba dienas iepriekš un aizvedīsim uz jūsu svētkiem skaisti uzservētas uzkodas. Pie tam, līdz 30. jūnijam katram banketam dāvinām pudeli "Prosecco"!"