Foto: AFP/Scanpix
Kannās šobrīd norisinās ikgadējais kinofestivāls, kurā iespējams novērot īstenu zvaigžņu parādi, un lauvas tiesu uzmanības šonedēļ izpelnījusies 56 gadus vecā Holivudas aktrise Šarona Stouna (attēlā kreisajā pusē), kura uz sarkanā paklāja parādījusies pārāk izaicinošā tērpā.

Vairākas savulaik populāras un slavenas dāmas nereti pūlējušās savu pavītušo slavu kaut nedaudz uzspodrināt, iespīlējoties minikleitā vai ļoti meitenīgā apģērbā, un šonedēļ arī Stouna riskējusi un saviesīgu pasākumu apmeklējusi ļoti pikantā apģērbā.

Apmeklējot filmas The Search pirmizrādi Kannu festivāla ietvaros, Stouna bija tērpusies pavisam īsā kleitiņā, kas visā krāšņumā atklāja aktrises kājas. Tāpat arī tērpa dekoltē izgriezums žilbināja ar ievērojamu izgriezumu.

Šķiet, grūti atrast cilvēku, kurš nekad mūžā nebūtu redzējis vai vismaz kaut ko dzirdējis par leģendārās filmas Pamatinstinkts (Basic Instinct) pavedinošo ainiņu, kurā Stouna savulaik papleta kājas, un vairāki stila eksperti aktrises tērpu salīdzinājuši ar šo seno notikumu - kleita, viņuprāt, bijusi tikpat vulgāra, kā aina, kas Šaronai atnesa pasaules slavu.

Tiesa, lai gan modes pazinēji pār aktrises tērpu pārlējuši pamatīgu žulti, atzinīgi vārdi veltīti viņas jaunavīgajām auguma aprisēm. Vairāki tērpa kritizētāji atzinuši, ka Stouna savos 56 gados izskatās krietni vien seksīgāka nekā daža laba divdesmitgadniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!