Foto: Vida Press

Kamēr pasauli pārņem krūšu palielināšanas bums, atrodas arī tādas sievietes, kuras tieši pretēji – vēlas savus apaļumus samazināt. Arī populārā amerikāņu seriāla Modern Family aktrise Ariela Vintera (attēlā) atzinusies, ka viņa veikusi operāciju, lai savus brangos pupiņus padarītu mazākus.

17 gadus vecā aktrise, kura seriālā atveido gudrīti Aleksu, pirms tam varēja lepoties ar 32F izmēra krūtīm, taču nu tās samazinātas līdz pieklājīgajam 34D izmēram. Procedūra veikta šovasar.

Kā vēsta ārvalstu mediji, krūšu samazināšanas operācija veikta 4. jūnijā, taču aktrise tikai tagad saņēmusi drosmi par to runāt publiski. Kā viņa paskaidrojusi nesenā intervijā izdevumam Glamour, viņa šobrīd jūtas kā no jauna piedzimusi.

Aktrise paskaidrojusi, ka lēmumu samazināt krūtis viņa pieņēmusi nemitīgo muguras sāpju dēļ. Tāpat brangie apaļumi apgrūtinājuši arī filmēšanos, jo seriālā Ariela atveido pusaudzi, un lielie pupi galīgi neatbilst tēlam.

"Seriālā man nemitīgi bija jāslēpj lielās krūtis zem platiem džemperiem vai arī tās vienkārši nosaitēja. Man pret to nebija nekādu iebildumu, jo es apzinos, ka manam atveidotajam tēlam lieli apaļumi nepiedien, taču darīt to katru dienu bija ļoti sarežģīts process. Turklāt mani jau sen mocīja muguras sāpes," savu skumjo stāstu atklājusi aktrise.

Tāpat Ariela pastāstījusi, ka nemitīgās sāpes lielo krūšu dēļ jau apdraudējušas viņas veselību. Ja ar to vēl nepietiktu, brangie apaļumi pamatīgi apgrūtinājuši arī piemērotu tērpu atrašanu, dodoties uz sarkanā paklāja pasākumiem un saviesīgiem burziņiem, tādēļ pieņemts lēmums pupiņus samazināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!