Foto: Vida Press
Populārie Holivudas aktieri Evana Reičela Vuda un Džeimijs Bells (abi kopā attēlā), kuri pirms kāda laika jau bija saderinājušies, aizvadītajā nedēļā slepeni apprecējušies, vēsta ārvalstu mediji.

Fotogrāfi pārīti ievērojuši, pastaigājoties pa Kalifornijas pilsētas Venisas ielām, un abiem pirkstos bijuši laulību gredzeni: jaunajai sievai sudraba gredzens ar briljantu, bet viņas jaunlaulātajam vīram - zelta gredzens.

Vuda savā sociālā tīkla Twitter profilā tikai koķeti ierakstījusi: "Viena bildīte taču aizstāj tūkstošiem vārdu, vai ne?"

Džeimijs un Evana Reičela iepazinās grupas Green Day videoklipa Wake Me up When September Ends uzņemšanā, vēlāk sāka satikties un pat ieguva vienādus tetovējumus. Pēc tam viņi uz laiku pašķīrās, bet pagājušajā vasarā atkal sāka tikties.

Kāds pāra paziņa žurnālistiem pastāstīja: "Sākumā Evana un Džeimijs bija ļoti jauni, viņi tikai nupat bija sākuši veidot karjeru un vienkārši nebija gatavi attiecībām. Tagad viņi ir kļuvuši vecāki, katram ir savi profesionālie panākumi, un viņi ir gatavi veidot attiecības jaunā līmenī."

Šobrīd 26 gadus vecais britu aktieris Džeimijs Bells pasaules slavu ieguva 2000. gadā, kad iemirdzējās savā debijas filmā par baletdejotāju Billy Elliot. Vēlāk viņš sāka filmēties Holivudas filmās, tostarp King Kong (2005), Jumper (2008), The Eagle (2011) un citās.

Arī 24 gadus vecā Evana Reičela Vuda filmējas jau kopš mazotnes, un starp viņas populārākajām filmām minamas Across the Universe (2007), The Wrestler (2008), kā arī vampīru seriāls True Blood.

Vuda intervijās atzinusies, ka ir biseksuāla, bet viņas nopietnākās attiecības līdz šim bijušas ar šokrokeri Merilinu Mensonu, ar kuru pat bija plānotas kāzas, taču viņu attiecības tomēr izjuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!