Foto: Vida Press
Daiļā dzimuma pārstāvēm nākas smagi nopūlēties, lai iekļautos šovbiznesa aprindu iedibinātajos skaistuma standartos, un dažas, akli tiem sekojot, aiziet par tālu. Kā tas arī noticis ar austrāliešu modeli un aktrisi Rūbiju Rouzu (attēlā).

31 gadu vecās sievietes fani un mediji jau vairākus mēnešus ļoti satraucas par viņas izskatu. Sieviete burtiski izkāmējusi – vēl nesen ārzemju tabloīdi steidza ziņot, ka viņas ķermeņa svars nokrities līdz 44 kilogramiem.

Šonedēļ Rūbija Sidnejā apmeklējusi filmas "Pitch Perfect 3" pirmizrādi, un pasākumā tapusi jauna šokējošu kadru virkne, kurā sievietes kārnais augums apskatāms kā uz delnas. Aktrise izdēdējusi tiktāl, ka daudzi izteikuši nopietnas bažas par viņas veselības stāvokli.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji steidz ziņot, ka Rūbija jau sen pārkāpusi trauslo robežu starp pievilcīgu slaidumu un acīm netīkamu kārnumu – viņa pārvērtusies ģindenī.

Tiesa, lai gan daudzi uzskata, ka Rūbija zaudējusi prātu un viņas dzīvībai draud briesmas, pati aktrise spītīgi apgalvo, ka ar viņas izskatu viss esot vislabākajā kārtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!