Rūpīgāk glabātais Holivudas noslēpums beidzot ir oficiāli atklāts - aktieris Čārlijs Šīns ekskluzīvā intervijā šovā Today apstiprinājis, ka ir HIV pozitīvs.

Jau divas nedēļas Holivuda un kinoindustrijas darboņu fani dzīvoja kā uz oglēm - pēc tam, kad tapa zināms, ka kāds no populārākajiem aktieriem ir HIV pozitīvs, sākās minējumi, kurš tas varētu būt.

Nedēļas sākumā izskanēja runas, ka vīrusa upuris varētu būt skandalozais Čārlijs Šīns, un nu viņš arī pats oficiāli atzinis, ka ir HIV pozitīvs.

"Es esmu šeit, lai atzītu, ka patiešām esmu HIV pozitīvs," intervijā šovā Today paziņoja Šīns, pieliekot punktu minējumiem.

Viņš arī apstiprinājis baumas, ka par savu diagnozi zinājis aptuveni četrus gadus un maksājis cilvēkiem miljonus, lai šis noslēpums netiktu atklāts plašākai sabiedrībai. Ir bijuši cilvēki, kuriem viņš uzticējies vai kuri par aktiera slimību uzzinājuši nejauši, un daži no viņiem šo informāciju izmantojuši, lai šantažētu Šīnu.

Kinozvaigzne arī neslēpa, ka bijis tik satriekts par savu slimību, ka pārāk daudz lietojis narkotikas un alkoholu, un apreibinošo vielu ietekmē arī mēdzis zaudēt modrību sava lielā noslēpuma glabāšanā. Par to nācies dārgi maksāt.

Tagad aktieris jūtas atvieglots - kopš noslēpums ir atklāts, viņam vairs nevienam nebūs jāmaksā par klusēšanu.

"Man ir sajūta, it kā es šodien būtu iznācis no cietuma," atzinis Šīns un stingri noliedzis runas, ka būtu varējis kādu inficēt ar HIV.

Kopš aktieris uzzinājis par diagnozi, viņam gan ir bijis sekss bez izsargāšanās ar diviem cilvēkiem, bet abos gadījumos partneri zinājuši par viņa diagnozi un viņiem nodrošināta Šīna privātā ārsta aprūpe. Tāpat viņš par savu slimību informējis ikvienu, ar ko stājies dzimumattiecībās.

To, kādos apstākļos viņš pats savulaik inficējies ar HIV, aktieris nezinot, bet, kad parādījušies pirmie simptomi - svīšana un spēcīgas galvassāpes - viņš iesākumā domājis, ka iemesls ir smadzeņu audzējs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!