Foto: Vida Press
Viens no veidiem, kā sajusties ļoti vecam, ir aplūkot, kā izauguši nopelniem bagāto Holivudas zvaigžņu bērniņi. Par īstu skaistuli kļuvusi arī aktiera Džonija Depa un franču izcelsmes aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī 16 gadus vecā meita Lilī-Rouza Melodija Depa (attēlā pa kreisi).

Tā kā Lilī-Rouzas vecāki ir neizmērojami slaveni, likumsakarīgi, ka viņa ir visai gards kumosiņš paparaci. Tabloīdi ziņo, ka Holivudas spīdekļa un šarmantās francūzietes meita šobrīd mitinās Losandželosā, un viņas gaitām diezgan regulāri seko līdzi slavenību fotogrāfi.

Lilī-Rouza ir visai bieža viešņa dažādās apbalvošanas ceremonijās un sarkanā paklāja pasākumos, taču viņa neguļ uz vecāku lauriem. 16 gadu vecumā viņa jau kļuvusi par pieprasītu modeli un sadarbojusies ar modes zīmolu Chanel.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Depa un Paradī meitiņa izmēģinājusi spēkus arī aktrises ampluā. Kā liecina informācija vietnē IMDB.com, šogad uz lielajiem ekrāniem nonāks trīs filmas, kurās piedalījusies Lilī-Rouza. Vienā no tām viņa filmējusies kopā ar savu tēti, bet citā - ar aktrisi Natāliju Portmenu.

Nav šaubu, ka pēc pāris gadiem šarmantā Melodija kļūs par pilntiesīgu pasaules šovbiznesa spēlētāju. Tiesa, viņas slavenais tētis vairākās intervijās ārzemju medijiem atzinis, ka ir nedaudz nobažījies par meitas karjeras straujo attīstību tik agrā vecumā, taču viņš arī apgalvojis, ka vienmēr atbalstīs un respektēs mazulītes mērķus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!