Foto: AFP/Scanpix

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens žurnāla People pastāvīgo lasītāju aptaujā atzīts par planētas seksīgāko vīrieti. Pagājušā gadā šo titulu iemantoja Mets Deimons, bet vēl gadu iepriekš – Džordžs Klūnijs.

Žurnāla īpašajā izdevumā, kas veltīts iekārojamākajām slavenībām, kā seksīgākie nosaukti arī aktieri Daniels Kreigs, Džonijs Deps, Havjērs Bardems, Roberts Daunijs juniors, Vils Smits, Kristians Beils, mūziķis Sīls un futbolists Deivids Bekhems.

People lasītāju viedokli atbalsta arī aktrise Nikola Kidmena, ar kuru kopā Džekmens filmējās visu laiku dārgākajā Austrālijas filmā - režisora Baza Lurmena drāmā ar nosaukumu Austrālija, kas uz ekrāniem parādīsies 26. novembrī.

"Kad viņš ienāk telpā, visām klātesošajām sievietēm atkaras žokļi," tā Džekmena pievilcību komentējusi Kidmena.

Tiesa, pats Džekmens pret savu titulu izturas visai ironiski. Pēc viņa vārdiem, šo titulu aktieris izpelnījies vienīgi tāpēc, ka Breds Pits šogad esot bijis dikti aizņemts.

40 gadus vecais aktieris dažādos seriālos sācis filmēties kopš 1994. gada, bet pasaules slavu iemantoja 2000. gadā, kad tika izrādīta zinātniskās fantastikas filma X-cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!