Foto: AFP/Scanpix
Amerikāņu žurnālisti veikuši speciālu pētījumu, lai noskaidrotu, kurš no pasaules šovbiznesa pārstāvjiem, neraugoties uz savu bagātību, dzeramnaudas atstāšanas ziņā ir visdāsnākais un kurš – visskopākais.

Pētījuma gaitā izrādījies, ka visdāsnākais ir Holivudas aktieris Džonijs Deps (attēlā), kurš nesen kādā Čikāgas bārā samaksājis 4400 dolāru lielu rēķinu, bet dzeramnaudā atstājis vēl četrus tūkstošus.

Otrajā vietā ierindojies Amerikā spēlējošais britu futbolists Deivids Bekhems, kurš, bārā izdzēris alu par 100 dolāriem, oficiantiem dzeramnaudā atstājis veselu tūkstoti. Savukārt trešais dāsnākais izrādījies skandalozais aktieris Čārlijs Šīns, kurš, kā baumo, iespaidīgas dzeramnaudas mēdz atstāt arī prostitūtām.

Vēl starp dāsnākajiem miljonāriem minēti aktieri Rasels Krovs, Drū Berimora, Bils Murejs, cīkstonis Halks Hogans, ASV prezidents Baraks Obama un citi.

Savukārt skopāko bagātnieku sarakstā iekļauti golfa spēlētājs Taigers Vudss, aktrise Kērstina Dansta, cīkstonis Dveins „Klints" Džonsons, grupas The Rolling Stones līderis Miks Džegers, bet pats skopākais izrādījies aktieris Džeremijs Paivens.

Tāpat par lieliem skopuļiem tiek uzskatīta „popmūzikas karaliene" Madonna, kas dzeramnaudā atstāj „tikai" 4,5% no rēķina summas, un „popmūzikas princese" Britnija Spīrsa, kura vai nu vispār neatstāj dzeramnaudu, vai arī no kabatām izber visu sīknaudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!