Foto: Vida Press
45 gadus vecais amerikāņu aktieris Filips Seimors Hofmans (attēlā) atzinis, ka pēc 23 gadu atturības perioda no jauna iekritis narkotiku purvā un atsācis lietot heroīnu.

"Oskarotā" aktiera nedienas ar narkotikām atsākušās pirms vairāk nekā gada. Tas palēnām sācies ar recepšu medikamentu pārmērīgu lietošanu, taču galu galā novedis pie heroīna šņaukšanas.

Hofmans esot sapratis, ka viņam nepieciešama profesionāla palīdzība, un uz desmit dienām iestājies rehabilitācijas klīnikā. No tās viņš iznāca pagājušās nedēļas piektdienā, aktieris pastāstīja slavenību tenku portālam TMZ.

Iestāties rehabilitācijas centrā Hofmans nolēma nedēļu pēc tam, kad bija atsācis lietot heroīnu.

Filmas Capote (Kapote) zvaigzne pateicās "nepārspējamam draugu un ģimenes pulkam", kas palīdzēja viņam uzveikt atkarību. Tagad viņš jau darbojas savā jaunākajā filmā.

Kinokritiķu augsti novērtētais aktieris iepriekš atklāti stāstījis par savu vētraino pagātni, atzīstot, ka atkarība no alkohola un narkotikām neesot bijusi "tikai tāda fāze".

"Tas bija diezgan traki, jūs jau saprotat, ko es ar to domāju," viņš stāstīja. "Es biju jauns un pārāk daudz dzēru, tāpēc pieliku tam punktu.

Mani neinteresēja mērena iedzeršana. Tā joprojām mani nesaista. Tas, ka pagājis jau tik daudz laika, nenozīmē, ka tā bija tikai tāda fāze. Tas ir tas, kas es esmu," atklāja Hofmans.

Aktieris Holivudā filmējas kopš 1991. gada, un viņš piedalījies vairāk nekā 50 filmās. Četras reizes Hofmans nominēts prestižajai "Oskara" balvai un vienu reizi statueti saņēmis - par titullomu filmā Capote (2005).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!