Foto: Vida Press
Ar grimu iespējams paveikt neiedomājamas lietas, un tā priekšrocības izmanto arī slavenākās pasaules šovbiznesa dīvas. Tiesa, dažas bez kosmētikas slāņa uz sejas izskatās pagalam nelāgi, un nesen ne visai glaimojošā izskatā piefiksēta smukā aktrise Olīvija Vailda (attēlā).

Ārvalstu medijus pamatīgi satricinājuši, savukārt Vaildas fanus satraukuši foto, kuros aktrise šonedēļ iemūžināta Ņūorleānā. Tabloīdi ziņo, ka viņa šobrīd izmēģina spēkus kā videoklipa režisore.

Vaildai uzticēts režisēt muzikālās apvienības Edward Sharpe and the Magnetic Zeros jaunāko videoklipu, taču šis darbiņš, šķiet, nav no vieglajiem. Kā liecina paparaci uzņemtie attēli, pienākumu nasta pamatīgi nogurdinājusi aktrisi.

Slavenību fotogrāfu veidotajās bildītēs allaž sapostā un žilbinošā Holivudas dīva izskatās nogurusi un izvājējusi, bet zem viņas acīm redzami pietūkuši maisiņi.

Vaildas neveselīgais izskats licis faniem satraukties, ka aktrise, iespējams, pārvērtējusi savus spēkus un nespēj tikt galā ar jauno darbiņu. Savukārt slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji priecājušies, ka paparaci tikuši pie daiļavai ne visai glaimojošiem kadriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!