Foto: AFP/Scanpix

18. novembrī tika atzīmēta Latvijas Republikas proklamēšanas 95. gadadiena, kurā īpašu un negaidītu pārsteigumu mūsu tautiešiem sagādāja arī slavenais Holivudas aktieris Džošs Duhamels (attēlā). Viņš savā Facebook profilā publiski apsveica latviešus svētkos.

"Laimīgu neatkarības diena visiem saviem draugiem Latvijā un paldies Google Translate!" savā apsveikumā rakstījis Duhamels, vienrindi arī papildinot ar bildi, kurā redzams Latvijas karogs.

Šis negaidītais sveiciens, protams, radījis veselu sajūsmas vētru sociālajos tīklos, un latvieši nebeidz vien priecāties, ka aktieris pagodinājis mūsu valsti, nosūtot publisku novēlējumu svētkos.

Ļaudis pie šī Duhamela Facebook ieraksta viņam sirsnīgi pateikušies, novēlējuši, lai Dievs aktieri svētī, kā arī izteikuši atzinīgus vārdus, ka tik ievērojams un pasaulē pazīstams cilvēks apsveicis mūsu mazo nāciju īpašajā notikumā.

Duhamels ir visai pieprasīts aktieris Holivudā, taču pašmāju ļaudīm viņš visspilgtāk palicis atmiņā no Transformeru sāgas filmām, kurās Džošs attēloja kapteini Vilijamu Lenoksu, kā arī ar dalību seriālā Lasvegasa, kurā aktieris atveidoja vienu no galvenajām lomām.

Tāpat jāpiemin arī fakts, ka Duhamels ir precējies ar amerikāņu dziedātāju un grupas The Black Eyed Peas dalībnieci Fērgiju. Abu savienībā šogad pasaulē nāca arī mazulis, kuram tika dots vārds Aksels.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!