Foto: AFP/Scanpix
Jau kādu laiku tiek trītas mēles par krīzi Holivudas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita (abi attēlā) laulībā. Kad jau šķita, ka baumas mitējušās, kāds "labdaris" atkal parūpējušies par to, lai tās uzvirmotu ar jaunu sparu.

Džolija un Pits nereti tiek dēvēti par pašu saskanīgo Holivudas pāri, taču janvāra vidū izskanēja baumas, ka laulība pavisam drīz varētu tikt šķirta. Kāds pāra draugs žurnālistiem bija izpļāpājies, ka mīlnieki nemitīgi strīdoties un apvainojot viens otru.

Nesen slepens informators izdevumam Radar Online pastāstījis, ka Džolija esot emocionāli un fiziski sagrauta. Arī pie straujā svara zuduma esot vainojamas likstas privātajā dzīvē.

"Labdaris" stāstījis, ka Džolija jūtoties kā starp diviem dzirnakmeņiem – viņa vairs neizjūtot seksuālu iekāri pret Pitu, bet tajā pašā laikā viņa esot slimīgi greizsirdīga, jo vīrs flirtējot ar citām sievietēm.

Pitam esot iepatikusies 23 gadus vecā britu modele un aktrise Kara Delevinja. Informators stāstījis, ka Breds vairākos saviesīgos pasākumos atklāti flirtējis ar jauniņo modeli.

"Breds uzskata, ka Karas talants nav gana novērtēts. Viņš vēlas ņemt meiteni savā aizgādniecībā," atklājis anonīmais informators, piebilstot, ka Pits vēlas, lai modele paraksta sadarbības līgumu ar viņa pārstāvēto filmu kompāniju.

Pits esot apņēmies padarīt Delevinju par zvaigzni, un viņš ir pārliecināts, ka britu daiļava kādu dienu varētu pat tikt pie "Oskara" statuetes.

Pita lielā aizrautība ar Delevinjas karjeras veidošanu esot viens no iemesliem, kādēļ Džolija rīko greizsirdības scēnas. Tāpat attiecības sašķobījušās, jo abi esot tik aizņemti ar darbiem un bērnu audzināšanu, ka gluži vienkārši neatliekot laika, ko veltīt laulības saglabāšanai.

Tiesa, Džolija un Pits joprojām runas par laulības krīzi un iespējamo šķiršanos nav komentējuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!