Foto: DELFI

Aktrise Ieva Florence (attēlā), kuru plašāka auditorija iepazina seriālos "Viņas melo labāk" un "Šķiršanās formula", uz sala atnākšanu, kas daudziem sagādājusi raizes un galvassāpes, skatās ar mierīgu smaidu.

Tomēr arī viņai ir savs skaistuma noslēpums, kurš, termometra stabiņam noslīdot līdz mīnusiem, vienmēr tiek ievērots.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Florence atklāj, ka viņai vienmēr pie rokas ir kokosriekstu eļļa. Ar to regulāri tiek ieziesta un mitrināta sejas āda. Ziemas periodā šai procedūrai Florence pieiet ar papildu rūpēm, eļļu lietodama ik reizi, kad iziet un atgriežas mājās.

Iestājoties aukstumam, Florence pieradusi kārtīgi saģērbties. "Es mīlu ietuntulēties. Un tad man ir vienalga, kā izskatos. Galvenais, lai ir silti," atklāj aktrise, kura arī pamanījusi, ka aukstā laika dēļ cilvēki uz lielām pārvietojas galvas nodūruši un steigā – tas novedis pie tā, ka daži paziņas uz ielas pat mēdz paskriet garām nepasveicinājuši.

No janvāra sākuma aktrise atkal atgriezusies telekanālā "STV Pirmā!", kur realitātes šova "Kurš kuru" ietvaros Ieva ar amata brāli Rihardu Sniegu mainīsies lomām, lai iejustos pretējam dzimumam šķietami paredzētas profesijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!