Foto: DELFI

Latvijā, Krievijā un citās postpadomju valstīs populārais aktieris Ivars Kalniņš (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā bija pulcējis vienkopus savus draugus un domubiedrus, lai atzīmētu 65 gadu jubileju.

Lai gan apaļo jubileju Kalniņš atzīmēja jau 1. augustā, savā aizņemtajā darbu grafikā laiku svinībām viņš bija izbrīvējis tikai vairāk nekā pusotru mēnesi pēc nozīmīgā datuma.

Par svinību vietu bija izvēlēts viesnīcas Baltic Beach Hotel restorāns Caviar Club, kurā paralēli svinībām notika arī Krievijā slavenā aktiera un populārās žurnālistes Ksenijas Sobčakas vīratēva Emanuila Vitorgana teātra kluba tikšanās.

Jubilārs svinību vietā ieradās taisnā ceļā no izrādes Sekss, laulības un šķiršanās amerikāņu gaumē, un sanākušie viesi viņu sumināja gan ar ziedu klēpjiem, gan dažādām dāvanām un priekšnesumiem.  

Starp Kalniņa sveicējiem bija baltkrievu dziedātāja Anželika Agurbaša, kura svinību laikā arī kāpa uz skatuves, lai sanākušos priecētu ar muzikālu priekšnesumu, Krievijas aktieris Aleksejs Buldakovs, dziedātāja Olga Pīrāgs un citi Krievijas un pašmāju šovbiznesa pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!