Foto: Vida Press

Rudenī pirms trim gadiem par īstu sensāciju Krievijā un arī tālu aiz tās robežām kļuva tolaik 84 gadus vecā aktiera Ivana Krasko laulības ar tobrīd vien 24 gadus veco Natāliju Ševelu. Nelabvēļi šai savienībai jau toreiz paredzēja drīzu galu, un tagad apstiprinājies – pāris vairs nedzīvo kā precēts vīrs un sieva.

Krievijas prese vēsta, ka Natālija pēdējos mēnešos ļoti daudz ceļo. Turklāt dara to bez vīra. Visbeidzot pats Krasko intervijā izdevumam "Komsomolskaya Pravda" šonedēļ apstiprinājis, ka jautājums par laulības šķiršanu esot neizbēgams.

"Mēs, protams, sazināmies, aprunājamies. Es zinu par visu, kas notiek. Bet jautājums par mūsu šķiršanos ir neizbēgams. No manas puses laulība ar Natāliju Aleksandrovnu bija eksperiments. Tāds pedagoģisks solis. Es gribēju viņai palīdzēt un turpināšu to darīt, kamēr meitene pati nebūs tikusi uz savām kājām," atzinis Krasko.

Tāpat arī seniors atklājis, ka sieva jau no sākta gala esot bijusi kategoriski pret bērnu radīšanu. Tas, ka viņiem nav bērnu, viņaprāt, varētu būt vēl viens iemesls tam, kāpēc laulība sašķobījusies.

"Es saprotu, mums nav sava mitekļa, un kaut kādā ziņā viņai ir taisnība. Bet no otras puses, varbūt tas naivi skanēs, bet, ja mums būtu parādījies bērniņš, es būtu atrisinājis problēmu ar dzīvokli," pārdomās dalījies večuks, kurš ar sievu līdz šim mitinājās vienā dzīvoklī ar savu vedeklu un mazdēlu.

Tiesa, aktieris gan pārāk neskumst, ka laulība izčibējusi. Viņš nolēmis atgriezties pie savas bijušās sievas un dēlu mātes Natālijas Vjaļas, kurai pret to neesot nekādu iebildumu.

"Es atgriezīšos pie savu bērnu mātes. Šobrīd man tas ir pats svarīgākais," sacījis Krasko.

Atgādinām, ka Krasko un Natālija gredzenus mija 2015. gada 9. septembrī Sanktpēterburgā. Aktierim šīs ir ceturtās laulības, un arī jaunā līgaviņa jau bijusi vienreiz precējusies – pirms tam viņas laulātais bijis patoloģiski greizsirdīgs vīrietis, kurš sievai liedzis gandrīz jebkādu privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!