Foto: Vida Press
Šonedēļ daudzus pārsteidza vēsts, ka pēc nieka 15 mēnešiem izjukusi aktieru Džonija Depa un Amberas Hērdas (attēlā) laulība, un tagad sākusies netīrās veļas mazgāšana.

Pēc tam, kad tapa zināms, ka Ambera iesniegusi šķiršanās prasību nesamierināmu domstarpību dēļ, sākās minējumi, kas īsti noticis šī līdz šim tik saskanīgā pāra dzīvē.

Ogles baumu ugunskuram piemeta Depa vizuālās izmaiņas pēdējo mēnešu laikā, kas fanus darīja bažīgus – savulaik tik pievilcīgais vīrietis pieņēmās svarā un, izejot sabiedrībā, radīja arvien nevīžīgāku iespaidu.

Kamēr abi laulātie vismaz pagaidām oficiālus komentārus par domstarpību iemesliem nav snieguši, ārvalstu tabloīdi nesnauž. Visnaskākais jau atkal ir slavenību tenku portāls TMZ, kura rīcībā nonākuši šokējoši materiāli.

Hērda iesniegusi Losandželosas tiesā prasību apsūdzēt Depu vardarbībā. Šo prasību papildina arī fotogrāfija, kurā redzama aktrises seja ar pamatīgu nobrāzumu ap aci.

Foto uzņemts aizvadītajā sestdienā, kad Deps sievai iesitis ar "iPhone" viedtālruni.

Vīra vardarbība arī bijis iemels, kāpēc pirmdien viņa iesniegusi šķiršanās prasību. TMZ apgalvo, ka Deps mēģinājis nopirkt sievas klusēšanu, bet viņa tomēr nolēmusi tiesāties.

Tāpat kāds pārim tuvu stāvošs cilvēks apgalvojis, ka šis nebūt nav bijis pirmais konflikts abu laulībā.

Kā vēsta "ABC News", Losandželoas Augstākās tiesas tiesnesis piektdien, 27. maijā, pasludinājis aizliegumu Depam tuvoties savai sievai. Tāpat viņam liegts sazināties ar sievu līdz 17. jūnijam, kad notiks abu šķiršanās lietas izskatīšana.

Tiesai Hērda atklājusi, ka vīrs ne tikai metis viņai ar telefonu, kas atstājis pēdas uz sejas, bet arī rāvis aiz matiem, vairākkārt sitis un kliedzis uz viņu. Sieviete savā liecībā apgalvojusi, ka Deps bijis alkohola un narkotiku reibumā.

Pats Deps piektdien tiesā nav ieradies, jo atrodas filmas "Alice Through the Looking Glass" reklamēšanas tūrē, bet ceturtdien viņa preses pārstāvju izplatītajā paziņojumā teikts, ka aktieris nekomentēs piedauzīgus viltus stāstiņus, baumas un izdomājumus par savu privāto dzīvi.

Šis Depa dzīvē ir īsts pārbaudījumu laiks, jo pirms nedēļas, 20. maijā, pēc ilgas slimības mūžībā aizgāja viņa māte, kas, kā pieļauj mediji, arī varētu būt viens no iemesliem viņa emocionālajam sabrukumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!