Foto: LETA

Par kārtējo pārsteigumu parūpējies aktieris un radio stacijas BOOM FM rīta šova Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā), kurš trešdienas, 9. oktobra, rītā pie sevis studijā bija uzaicinājis divus cirvjus. Šoreiz – tiešā vārda nozīmē.

Abi darbarīki, kurus parasti ierasts redzēt skaldām malku, šoreiz bija aplaimoti ar balsīm un kopā ar aktieri diskutēja par dažādām tēmām - naudu, sievietēm, gejiem un citām aktualitātēm, un sarunas gaitā cirvji arī pamanījās apgalvot, ka 50% Latvijas iedzīvotāju esot geji un arī valdībā tādi sēžot.

Saruna notika visai jautrā atmosfērā, un Kaimiņš varēja izsmieties no visas sirds, jo viņa raidījuma viesi, kuri sevi dēvēja par Garo Cirvi un Smago Cirvi, nekautrējās atklāti paust savu nostāju par dažādiem ikdienas notikumiem, kā arī neslēpa, ka ir normāli džeki, kuri strādā Īrijā.

Kaimiņa saruna ar abiem darbarīkiem neiztika bez krietnas devas sarkasma - cirvji apgalvoja, ka, par spīti tam, ka viņiem nav pienācīgas izglītības, viņi ir personības, bet piektdienas vakarus vislabprātāk abi pavada ar galvu celmā.

Sarunas gaitā Kaimiņš vēlējās noskaidrot, vai Latvijā ir cirvji. Šova nobeigumā viņš sniedza savu atklāsmi - visapkārt mums tādi ir, un ik uz soļa mums kāds cirvis lūkojas pakausī.

Kaimiņa un abu darbarīku saruna jau guvusi lielu atsaucību no Suņu būdas skatītāju un klausītāju puses. Ļaudis izteikuši atzinīgus vārdus Artusa humora izjūtai, kā arī paslavējuši zemtekstu, kurš jaušams 9. oktobra raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!