Foto: Vida Press
Amerikāņu aktieris, filmas "Home Alone" ("Viens pats mājās") zvaigzne Makolijs Kalkins nav labākais piemērs tam, kas notiek ar bērniem-filmu zvaigznēm, tomēr šķiet – viņš atkal ticis uz zaļa zara.

Šonedēļ ārvalstu tabloīdi steidz priekpilni vēstīt, ka Kalkins manīts ļoti veselīgā paskatā – viņš atvadījies no garajiem matiem un nevīžīgā ģērbšanās stila, un jaunākie foto arī liecinot par aktiera fiziskās formas uzlabošanos.

Manīgie paparaci Kalkinu pamanījuši, kad viņš kādā degvielas uzpildes stacijā Sanseta bulvārī Holivudā pircis cigaretes. Aktieris nav bijis pārlieku nasks uz bildēšanos, tomēr fotogrāfiem izdevies tikt pie kārotajiem kadriem.

36 gadus vecais aktieris pēc ilgākas pauzes arī atgriezies kino pasaulē – viņš piekritis piedalīties komēdijas "Changeland" uzņemšanā.

1990. gadā uz ekrāniem iznāca ģimenes filma "Viens pats mājās", kurā Kalkins atveidoja galveno lomu – puisēnu vārdā Kevins, kuru vecāki savas aizmāršības dēļ Ziemassvētkos atstāja mājās vienu pašu.

Filma guva galvu reibinošus panākumus, un divus gadus vēlāk tai tika radīts turpinājums. Arī otrā daļa izpelnījās milzīgu popularitāti, atnesot mazajam Kalkinam ne tikai visas pasaules slavu un ļaužu mīlestību, bet arī bagātību.

Kalkins tika dēvēts par vienu no daudzsološākajiem bērnu aktieriem,bet gāja laiks un gaidīto panākumu vietā viņa karjera piedzīvoja lejupslīdi. Ilgus gadus Makolijs nepiedalījās nevienā kinofilmā, un Kalkina vārds arvien biežāk izskanēja dažādu skandālu un atkarības no heroīna dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!