Holivudas seksa leģendai Merilina Monro (attēlā) bijušas vētrainas attiecības ne tikai ar vairākiem slaveniem sava laika vīriešiem, bet viņa pavedinājusi arī sava pirmā fanu kluba 16 gadus veco organizatori.

Grāmatas My Little Secret (Mans mazais noslēpums) autors ir Tonijs Džeriss, kuram savu stāstu uzticējusi Monro fane un mīļākā Džeina Lorensa. Privātām detaļām piesātinātais darbs veltīts aktrises nāves 50. gadadienai.

Džeina, kura vispirms nodibināja aktrises fanu klubu studijā 20th Century Fox, viņu iepazīšanās brīdī bijusi tikai 12 gadus veca, tomēr ātri kļuvusi par aktrises uzticības personu. Savukārt intīmas attiecības starp abām sākušās pēc četriem gadiem, kad Merilinai bija 29 gadi.

Džeina Lorensa grāmatas autoram atklājusi, ka "viņa noliecās un noskūpstīja mani uz lūpām, ļoti maigi un ļoti lēni. Es gandrīz noģību."

Lorensa arī atminējās, ka sešdesmito gadu seksa ikona viņu dēvējusi par "savu mazo noslēpumu". Šis mīļvārdiņš izmantots arī grāmatas nosaukumā. "Džeina iepazinās ar Merilinu 12 gadu vecumā, jo viņu bija adoptējis kāds ietekmīgs kinoindustrijas jurists," grāmatas autors pastāstīja izdevumam The Daily Mail.

"Lai gan Merilina bija ievērojami vecāka, viņas drīz kļuva par labām draudzenēm, kad uzzināja, ka vairākos dzīves posmos bijušas vienos un tais pašos bērnunamos. Turklāt neviena no abām nepazina savu īsto tēvu," viņš sacīja.

Lorensa, kura visu dzīvi nespēja tikt skaidrībā par savu seksuālo orientāciju, bieži runājusi par to ar aktrisi, kura atbildējusi: "Lai kāda nebūtu tava seksuālā orientācija, tas neko nenozīmē – mīlestība ir mīlestība."

Savās atmiņās Lorensa piemin, ka, lai gan viņai arī iepriekš bijušas attiecības ar meitenēm, tā 1955. gada nakts pilnībā izmainījusi viņas uzskatu "par seksuālām attiecībām."

Sieviete atceras, ka devusies Merilinai palīgā paveikt kādus mājas pārkārtošanas darbus, bet noskaņa drīz mainījusies uz daudz intīmāku.

Kad Lorensa ieradusies, aktrise bija iedzērusi recepšu medikamentu Nembutal kopā ar šampanieti. "Šampanietis padara maini laimīgu. Tablete laimes sajūtu paātrina," Monro viņai sacījusi.

Kamēr Lorensa mērījusi papīru, ko klāt uz plauktiem, viņa satrūkās, kad viņas dievinātā aktrise noskūpstīja viņas gurnu ar "nerātnu mirdzumu acīs."

"Nākamās dažas minūtes kļuva miglainas, sireālas un līdzīgas sapnim. Mans pulss sāka sisties ātrāk, kad Merilina atkal noskūpstīja manu augšstilbu. Pēc tam viņa noskūpstīja mani uz lūpām, ļoti maigi un ļoti lēni. Es gandrīz noģību," atminējās Lorensa.

"Mēs pārcēlāmies no dzīvojamās istabas uz guļamistabu," viņa atklāja. Pēc Lorensas vārdiem, attiecības ar Merilinu viņai atklājušas pilnīgi jaunas sajūtas.

Lai gan piedzīvotais pārliecināja Lorensu, ka viņa ir homoseksuāla, viņa neuzskata, ka aktrise bijusi lesbiete. "Viņa vienkārši bija brīvs gars. Viņa bija ļoti atklāts cilvēks," apgalvojusi Merilinas bijusī mīļākā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!