Foto: Vida Press
Lai gan jūlija sākumā ārvalstu medijus pāršalca vēsts, ka seksdīvas un modeles Pamelas Andersonas laulībā iestājusies krīze, nesen ārvalstu paparaci izdevies tikt pie kadriem, kas šo ziņu patiesumu apšauba.

Jūlijā CNN ziņoja, ka Andersone un viņas trešais vīrs Riks Solomons (abi attēlā), ar kuru viņa otro reizi salaulājās šī gada janvārī, iesnieguši laulības šķiršanu, bet mēneša izskaņā viņi kopā devušies brīvdienās.

Sardīnijā uzņemtajos kadros iemūžināts, kā Andersone un Riks laiskojas uz balkona, un, neraugoties uz ziņām par šķiršanos, abi neslēpa maigas jūtas viens pret otru, bet Pamela, baudot saules peldi, arī nevairījās no puskaila dibentiņa zibināšanas.

Jau vēstīts, ka 47 gadus vecā Pludmales patruļas zvaigzne un 46 gadus vecais Solomons apprecējās šī gada janvārī, bet pēc pusgada tapa zināms par krīzi viņu laulībā.

Ja viņi tiešām izšķirsies, abiem tā būs jau otrā šķiršanās - viņi jau vienreiz oficiāli bija precējušies - pirmā laulība ilga no 2007. līdz 2008. gadam (lai gan saskanīgi viņi esot dzīvojuši tikai 10 nedēļas, pēc kurām pieteica laulības šķiršanu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!