Foto: Vida Press
Daiļā aktrise Eva Mendesa (attēlā pa kreisi) neskaitāmas reizes atzīta par vienu no skaistākajām un seksīgākajām sievietēm pasaulē. Tiesa, jaunākie paparaci foto raisījuši pamatu runām, ka viņas izskats ir mākslīgi uzlabots.

Fotogrāfi Mendesu nesen piefiksējuši Budapeštā. Tabloīdi vēsta, ka 42 gadus vecā aktrise, paslēpusies aiz tumšām saulesbrillēm, miesassarga uzraudzībā devusies uz kādu plastiskās ķirurģijas klīniku.

Paparaci pacietīgi gaidījuši brīdi, kad aktrise iznāks no klīnikas, un fotogrāfu cītība atmaksājusies – tiem izdevies tikt pie vairākiem momentuzņēmumiem, kas raisījuši aizdomas, ka Mendesai veikta kāda sejas procedūra.

Bildēs redzams, ka Mendesa pēc klīnikas apmeklējuma ar plaukstu piesegusi savas lūpas un centusies tās paslēpt no apkārtējo skatieniem. Šis žests tabloīdiem bijis gana labs iemesls vēstīt, ka aktrisei Budapeštā veiktas tā dēvētās skaistuma injekcijas vai lūpu palielināšana.

Tiek vēstīts, ka Mendesa ar vīru, aktieri Raienu Goslingu, un abām kopīgajām meitiņām šobrīd uzturas Ungārijā, kur Goslings piedalās savas jaunākās kinolentes filmēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!