Foto: Vida Press
4. februārī slepenā ceremonijā apprecējās 51 gadu vecais Holivudas aktieris Džonijs Deps un 28 gadus vecā aktrise Ambera Hērda, bet tagad pie medijiem nonākušas dažas nekvalitatīvas fotogrāfijas, ko no lidmašīnas uzņēmuši paparaci.

Kā vēsta ārvalstu mediji, laulību ceremonija notika Losandželosā, bet pēc tam lielākas svinības tika sarīkotas idilliskā vietiņā Bahamu salās, uz kurām bija uzaicināti tikai daži desmiti tuvāko draugu.

Deps 45 akrus lielo saliņu 2004. gadā iegādājās par 3,6 miljoniem ASV dolāru, un tā lieliski noder, lai paslēptos no uzmācīgo mediju nerimstošās uzmanības.

Par laulību viesiem amerikāņu žurnālistiem informācijas nav - zināms vien tas, ka kāzās piedalījās Depa bērni Lilī Rouza un Džeks, kas dzimuši viņa 14 gadus ilgajās attiecībās ar franču aktrisi Vanesu Paradī.

Jau vēstīts, ka Deps un Hērda iepazinās 2011. gadā filmas The Rum Diary uzņemšanas laukumā un pērn saderinājās. "Viņa ir brīnišķīga meitene - dzēlīga un tieša. Īsta dienvidniece. Un man ļoti piemērota," kādā intervijā teica Deps.

Šī ir Depa otrā laulība (no 1983. līdz 1985. gadam viņš bija precējies ar Loriju Annu Elisonu), bet starp viņa mīļotajām bijušas tādas šovbiznesa zvaigznes kā Dženifera Greja, Šerlina Fenna, Keita Mosa un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!