Foto: Ekrānšāviņš no video
Ārvalstu mediju uzmanības lokā kārtējo reizi nonācis slavenais aktieris Bils Murejs (attēlā labajā pusē), kurš kunga prātā televīzijas tiešraides laikā apkritis vēkšpēdus, tā sajūsminot visu amerikāņu nāciju.

Aizvadītajā nedēļā Murejs viesojās amerikāņu sarunu šovā The Last Word With Lawrence O'Donnell, un televīzijas tiešraidē slavenajam aktierim, kurš uz filmēšanu ieradās vieglā žvingulī, sanāca neliels misēklis - viņš novēlās no krēsla.

Dažādi pārpratumi un ķibeles, kas gadījušās TV tiešraidēs, vienmēr izpelnās lielu skatītāju sajūsmu, un arī iereibušā Mureja starpgadījums kļuvis par interneta hitu un sasmīdinājis ne vienu vien šova skatītāju.

Kā vēlāk intervijā pastāstījis 64 gadus vecais aktieris, viņš pirms tam piedalījies Devida Latermana vadītā šova Late Show filmēšanā. Vēlāk Murejs devies vakariņās, kurās mielojies ar austerēm un pīli un, iespējams, iemalkojis drusciņ par daudz sarkanvīna.

Pēc maltītes notiesāšanas un vīna izdzeršanas Murejs taisnā ceļā devies uz nākamā šova filmēšanu, kur tad arī piedzīvots nu jau par interneta hitu kļuvušais misēklis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!