Foto: Reuters/Scanpix

Tabloīds TMZ, kas specializējas šovbiznesa zvaigžņu atmaskošanā, publiskojis fotogrāfijas, kurās redzama Holivudas aktiera Arnolda Švarcenēgera mājkalpotāja, kura, kā secinājuši žurnālisti, "dzelzs Ārnijam" dāvājusi ārlaulības dēlu.

Sākumā šis interneta resurss publiskoja tikai divas fotogrāfijas, tomēr, kad kļuva zināms mājkalpotājas vārds, žurnālisti viņas sociālā tīkla MySpace profilā sameklējuši ievērojami vairāk fotogrāfijas, kā arī bildes, kurās redzama Švarcenēgera iespējamā atvase.

Švarcenēgera bijusī mīļākā izrādījusies Mildreda Patrīcija Baena jeb Petija (attēlā), un, lai gan, kā apgalvo amerikāņu prese, zēns esot ārkārtīgi līdzīgs Švarcenēgeram, sava bērna patieso izcelsmi mājkalpotāja ilgu laiku slēpusi gan no sava vīra, gan no bērna tēva Švarcenēgera.

Petija Švarcenēgera ģimenē mājkalpotājas pienākumus pildījusi divdesmit gadus un no darba aizgājusi tikai šī gada sākumā. Kā noskaidrojies vēlāk, Švarcenēgers savai bijušajai darbiniecei slepeni maksājis ļoti dāsnu pabalstu.

Kā vēsta ASV mediji, aktiera un mājkalpotājas romāns esot sācies pirms daudziem gadiem. Kā pastāstījusi kāda cita Švarcenēgera ģimenes kalpotāja, nodarbojoties ar seksu, viņi neesot izsargājušies. Petija sava saimnieka mājā nekad nav nakšņojusi, tāpēc visas afēras notikušas dienas laikā, tāpēc pārīti esot bijis ļoti grūti pieķert.

Šobrīd Petija ar saviem četriem bērniem dzīvo kādā Losandželosas piepilsētā palielā mājā ar baseinu un piecām istabām.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Švarcenēgers par savu ārlaulības bērnu pasaulei izstāstīja pats, un līdz ar to kļuva skaidrs, kas bijis iemesls, kāpēc viņš šķīrās no savas sievas Marijas Šraiveres, ar kuru laulībā nodzīvoja 25 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!