Foto: EPA/LETA

Aktrise Sandra Bulloka (attēlā), kura kopš marta vidus pasaules masu mediju uzmanības degpunktā nonākusi laulības šķiršanas skandāla dēļ, atklājusi, ka ir adoptējusi mazuli, ziņo laikraksts The Daily Mail.

Aktrises paziņojums, ka viņa janvārī adoptējusi melnādainu zīdaini, šokējis gan Holivudu, gan aktrises pielūdzējus visā pasaulē, jo trīs mēnešus zvaigznei adopcijas faktu bija izdevies paturēt noslēpumā.

Tomēr tagad, kad viņa apstiprinājusi lēmumu šķirties no vīra, aktrise izvēlējusies publiskot savu rīcību, kopā ar Ņūorleānā dzimušo mazuli Luiju Bardo, kuram vārds dots par godu amerikāņu džeza ģēnijam Luijam Ārmstrongam, pozējot uz jaunākā žurnāla America's People vāka.

"Viņš ir perfekts. Es nespēju atrast citus vārdus, ar ko raksturot šo bērnu. Sajūta ir tāda, it kā viņš vienmēr būtu bijis manas dzīves daļa," izdevumam sajūsmu par pieņemto puisēnu paudusi Bulloka un atklājusi, ka tieši trīsarpus mēnešus vecais puisēns palīdz viņai pārdzīvot šķiršanās procesa radītās negācijas.

Lēmumu par bērna adopciju 45 gadus vecā zvaigzne pirms gada pieņēmusi kopā ar savu vīru, uzņēmēju un televīzijas zvaigzni Džesiju Džeimsu, tomēr, tā kā piecu gadu ilgā laulība tagad uzskatāma par izjukušu, viņa kļūs par puisēna vienīgo aizbildni un oficiāli tiks reģistrēta kā vientuļā māte.

Savu lēmumu pieņemt ģimenē mazuli pāris bija nolēmis publiskot pēc "Oskara" balvu pasniegšanas marta sākumā, bet šo ziņu aizēnoja aktrises vīra mīļākās, tetovējumu modeles Mišelas, paziņojums par 11 mēnešus ilgušo mīlas sakaru ar aktrises laulāto draugu, kas Bullokai lika pieņemt lēmumu neuzticīgo vīru pamest.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!