Foto: Privātais arhīvs

Amerikāņu aktieris Odins Bairons (attēlā), kurš pazīstams pēc daktera Fila Ričardsa lomas seriālā Interni, atzinies, ka pieturas pie netradicionālas seksuālās orientācijas.

Tāpat Bairons, kurš tiek dēvēts par "Krievijas seksīgāko amerikāni", atklājis, ka visi pārējie populārā seriāla aktieri pret viņa izvēli attiecas ar sapratni, vienīgi Ivans Ohlobistins (dakteris Bikovs) esot "īsts homofobs".

Atklātā intervijā izdevumam Vulture aktieris sūdzējies, ka tieši Ohlobistina dzēlīgo joku dēļ viņš gandrīz attiecies no piedalīšanās seriāla otrajā sezonā, jo krievu aktieris ļoti nesaudzīgi izteicies par Bairona tieksmēm.

"Sākumā viņš centās būt diezgan jauks un reiz teica, ka gribētu uzspridzināt Ameriku, manis dēļ pasaudzējot tikai Minesotu. Bet pēc tam Ohlobistins izteicās, ka gejus vajadzētu dedzināt krāsnīs. Man tas bija liels trieciens," intervijā stāstījis 30 gadus vecais amerikānis.

Aktieris pastāstījis, ka par savu homoseksualitāti vecākiem izstāstījis jau pusaudža vecumā. Tāpat par to zinājuši viņa tuvākie draugi un pat daži viņa kolēģi no Krievijas televīzijas.

Bairons teicis, ka viņam nav ne jausmas, kādas sekas izraisīs šī "iznākšana no skapja", tomēr viņš jūtot, ka šis lēmums ir pareizs un nākotnē vairos viņa spēkus.

2003. gadā Bairons studentu apmaiņas programmā uz trim mēnešiem ieradās Maskavā, taču viņam te tika piedāvāts darbs, un aktieris palika Krievijā. Viņš piedalījies arī tādās filmās un seriālos kā Иван Грозный, Столица греха, Пельмени un Спираль.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!