Foto: Vida Press
Ne visas aizgājušo laiku kinozvaigznes prot novecot cienīgi – dažas saviem faniem sagādā lielu vilšanos, pārlieku aizraujoties ar plastiskajām operācijām. Šonedēļ mēles tiek kulstītas par 73 gadus veco amerikāņu aktrisi Stokartu Čeningu (attēlā), kuras izskats daudziem radījis nepatīkamu pārsteigumu.

Čeninga daudziem atmiņā palikusi no 1978. gada romantiskā mūzikla "Breolīns" ("Grease"), kur viņai bija uzticēta Betijas loma. Šonedēļ aktrise pēc ilgāka pārtraukuma sniegusi interviju, kas translēta britu TV kanāla "ITV" rīta sarunu šovā "Lorraine".

Tos, kam patīk sildīties pie atmiņu ugunskura, mūzikla zvaigznes vizuālais izskats ļoti šokējis. Kā vēsta britu mediji, ļaudis pēc Čeningas parādīšanās zilajos ekrānos steiguši sociālajos tīklos dalīties ar viedokļiem par viņas seju.

Sabiedrības novērtējums bijis skarbs – daudzi šausminājušies, ka aktrise izskatoties pavisam svešāda. Savukārt citi pārdzīvojuši, ka viņa vai nu neprot novecot ar godu un izķēmojusi sevi ar plastiskajām operācijām vai arī vispār nerūpējas par sevi.

Tiesa, daži tomēr aizstāvējuši aktrisi, norādot, ka viņa pārkāpusi 70 gadu slieksni un arī slavenības ir tikai cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!