Foto: Vida Press

Trešdien, 28. maijā, nepatīkamu incidentu piedzīvojis Holivudas aktieris Breds Pits (attēlā) – viņam filmas Maleficent pirmizrādē uzklupis ukraiņu žurnālists Vitālijs Sedjuks.

26 gadus vecais Sedjuks pēdējo gadu laikā iemantojis nelāgu slavu - viņš tiek uzskatīts par vienu no populārākajiem sarkanā paklāja huligāniem, kurš ar apskaužamu centību ierodas dažādos svarīgos šovbiznesa pasākumos, lai tos izbojātu un, protams, tādējādi pievērstu sev uzmanību.

Šonedēļ Losandželosā par viņa upuri kritis Holivudas smukulītis Breds Pits - kā vēsta ārvalstu mediji, Sedjuks pirmizrādes burziņā pārlēcis pāri norobežojošajām barjerām, ticis līdz aktieris un iesitis viņam pa seju.

Protams, apsardzes vīri nekavējoties aizturējuši nešpetno žurnālistu un aizveduši viņu prom no pirmizrādes pasākuma teritorijas. Policija informējus, ka Sedjuks ir arestēts un viņam noteikta drošības nauda 20 tūkstošu dolāru apmērā.

Lai gan ārvalstu žurnālisti novērojuši, ka populārais aktieris, kurš pasākumā bija ieradies atbalstīt savu dzīvesbiedri Andželīnu Džoliju, pēc uzbrukuma izskatījies apjucis, traumas šajā incidentā viņš nav guvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!