Foto: Vida Press
Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija (abi attēlā) izpelnījušies Holivudas žilbinošākā un skaistākā pāra titulu. Ārvalstu medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka kinozvaigžņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Pāris apprecējās 2012. gadā. Abi jau audzina kopīgo meitiņu Džeimsu, kura tiek cītīgi slēpta no mediju uzmanības un starmešu gaismām. Izdevums People vēsta, ka Bleika ir otrā mazuļa gaidībās.

Runas par grūtniecību raisījuši paparaci foto, kuros iemūžināta Laivlija. Tajos viņa savu nelielo puncīti paslēpusi zem ap vidukli sasietas jakas.

Lai gan pāris vēl nav oficiāli apstiprinājis, ka ģimenē gaidāms pieaugums, kāds tuvs draugs izdevumam People izpļāpājies, ka Bleika ir gaidībās. Abi nekad nav slēpuši, ka vēlas kuplu ģimeni ar prāvu bērnu pulciņu.

Pagaidām gan nav zināms, kad bērniņš nāks pasaulē. Visai liela iespējamība, ka pāris to un arī mazulīša dzimumu turēs noslēpumā līdz pat pēdējam brīdim.

Tā, piemēram, savas pirmās atvases vārdiņu abi publiski atklāja, kad mazulīte bija gadu veca. Līdz tam viss, kas skar meitiņu, tika turēts lielā slepenībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!