Foto: EPA/LETA

Slavenību dzīvei veltītais amerikāņu žurnāls People publicējis ikgadējo vislabāk ģērbto sieviešu sarakstu, šoreiz pirmo vietu piešķirot aktrisei Gvinetai Paltrovai (attēlā).

Trīsdesmit deviņus gadus vecajai Paltrovai, kura arī ieguvusi "Oskara" balvu par lomu filmā Iemīlējies Šekspīrs, "uz sarkanā paklāja nav līdzinieču, un viņa vienmēr parādās pārsteidzošos un tai pašā laikā izsmalcinātos tērpos", raksta izdevums.

Otro vietu žurnāls piešķīris Lielbritānijas prinča Viljama sievai, Kembridžas hercogienei Ketrīnai, kura šajā topā iekļūst jau trešo gadu pēc kārtas.

Trešā vislabāk ģērbtā sieviete šovbiznesā ir amerikāņu kino un televīzijas aktrise Emma Stouna, ceturtā vieta pieder televīzijas šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai, bet pirmo piecinieku noslēdz austrāliešu modele Miranda Kerra.

Starp desmit vislabāk ģērbtajām slavenībām iekļuvušas arī aktrise Rīza Viterspūna un dziedātāja Rianna,  kā arī aktrises Džesika Alba, Diāna Krīgere un Dženifera Lorensa.

Pagājušā gada reitingā triumfēja aktrise Bleika Laivlija, bet 2010. gadā vislabāk tērptā dāma bija aktrise Dženifera Anistone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!