Foto: AFP/Scanpix

Slavenais britu futbolists Deivids Bekhems (attēlā), kurš šobrīd spēlē Losandželosas klubā Galaxy, kritis nežēlastībā no amerikāņu fanu puses, kas viņu sākuši dēvēt par nodevēju un Jūdu.

Skandāls aizsācies pēc kluba uzbrucēja Londona Donovana nesen izdotās grāmatas Bekhema eksperiments (The Beckham Experiment), kurā Bekhema komandas biedrs par savu kolēģi izteicies pavisam ne glaimojošos vārdos. „Labi, viņš nav līderis, labi, viņš nav kapteinis, bet tik un tā viņam katru dienu ir jācenšas. Tomēr viņam ir nospļauties uz komandu! Cilvēkam, kurš saņem visvairāk naudas līgā, vajadzētu atbilst savam statusam. Tāds iespaids, ka Deivids to visu uztver par joku!" - savā grāmatā rakstījis Donovans.

Lai gan iepriekš Donovans kluba vadībai uzstādījis ultimātu, ka nevēlas spēlēt vienā komandā ar Bekhemu, kura kontrakts beidzas 2012. gadā, savukārt Bekhems partnerim pārmetis neprofesionālismu, abi futbolisti drīz vien nomierinājušies un izlīguši.

Tomēr incidents ar to nav izsmelts, jo britu futbolista attieksmi nespēj piedot kluba Galaxy fani. „Lai tīneidžeri un mājsaimnieces joprojām turpina mīlēt savu Deividu, bet mums - īstajiem faniem - viņš tagad ir Jūda," publiski paziņojis Galaxy fanu kluba vadītājs Mets Simanskis. „Donovanam par visu bija taisnība. Bekhems mūs ir nodevis. Mums viņš ir miris!"

Savukārt Mango piedāvā noskatīties desmit labāko Bekhema gūto vārtu izlasi, ko viņš guvis pirms pārcelšanās uz Amerikas Savienotajām Valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!