Foto: LETA
Par savulaik jaunā un daudzsološā latviešu basketbolista Andra Biedriņa gaitām pēdējos gados maz zināms, bet šonedēļ viņš, par prieku faniem, bija izgājis sabiedrībā.

Otrdien, 11. jūlijā, Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā norisinājās pasaules čempionāts bumbas triekšanā grozā no augšas "Ghetto Kings of Air 2017", un starp dankeru vērtētājiem bija arī Biedriņš.

Daudzu skatienus piesaistīja viņa kreisā roku, kuru tagad klāj iespaidīgs tetovējums, padarot basketbolista koptēlu krietni vien skarbāku.

Šis gan nav viņa pirmais ķermeņa zīmējums – tālajā 2010. gadā viņš uz muguras uztetovēja veltījumu savai toreiz vēl draudzenei Madarai, kura vēlāk kļuva par sportista sievu un bērnu māti.

Atgādinām, ka Biedriņu 2004. gadā NBA draftā ar 11. numuru izvēlējās Goldensteitas "Warriors" komanda. Savu pēdējo spēli viņš aizvadīja 2013. gadā Jūtas "Jazz" rindās, bet 2014. gadā komanda viņu atbrīvoja no sastāva.

Kopš tā laika par kādreiz tik veiksmīgā basketbolista gaitām ir maz ziņu. Šī gada pavasarī pašmāju mediji ziņoja, ka viņa laulātā draudzene Madara ir mātes cerībās un drīzumā laidīs pasaulē abu trešo bērnu, bet gan bijusī šova "Latvijas princese" dalībniece, gan pats Biedriņš savu privāto dzīvi ļoti sargā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!