Foto: Publicitātes foto

Pievilcīgā dažādu televīzijas projektu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte (attēlā) šonedēļ sagādājusi pārsteigumu daudziem saviem faniem – ceturtdien, 19. februārī, pārdošanā nonāca jaunais veselīgā dzīvesveida žurnāls Shape, kurā Rozīte redzama līdz šim neierastā stilā.

Fotosesijā, kuras autore ir Vika Anisko, Rozīte iejutusies ļoti sportiskas meitenes lomā, bet sociālajos tīklos jau izskanējušas bažas par modeles izskatu - ja līdz šim Rozīte pasākumos un fotosesijās priecēja ar sievišķīgi maigiem sejas vaibstiem, tad tagad vaibsti kļuvuši skarbāki un vaigi iekritušies.

Intervijā Anna arī izskaidro savas izskata izmaiņas - izrādās, viņa kardināli mainījusi ēšanas paradumus.

"Esmu nonākusi pie secinājuma, ka jāēd tikai tad, kad sāk trūkt fizisko spēku, nevis ieraduma pēc vai tāpēc, ka pienācis pusdienlaiks. Ir gana ēst divreiz dienā, ideālajā variantā tad, kad saule ir zenītā (no pl. 11 līdz 16) - jo tad iekšējā uguns agni (no hinduisma) ir visspēcīgākā un palīdz organismam pārstrādāt apēsto," žurnālam Shape skaidrojusi Anna.

Tāpat Rozīte aizrāvusies ar CrossFit sporta veidu - tajā viņa trenējas individuāli, tāpēc nekādas atlaides netiek dotas.

"Pēc būtības esmu ļoti prātīga un piesardzīga, varbūt tāpēc man patīk tā armija, kas valda Cross Fit nodarbībās, - atnāku un tiešām stundu kārtīgi nostrādāju, pārkāpjot sajūtai, ka piecreiz nomirstu un vairs nevaru," atzinusi Rozīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!