Foto: Privātais arhīvs

Šī vasara ir visai postoša pašmāju šovbiznesam - slavenības turpina masveidā pamest Latviju. Dziedātājas Seksīgā Lee un Kombuļu Inese aizbraukušas uz Itāliju, un nu tapis zināms, ka prom no valsts devusies arī dzejniece un realitātes šovu varone Magone Burka (attēlā).

Par aizbraukšanu no Latvijas divu dēlu mamma runāja jau labu laiku. Pavasarī apņēmīgā sieviete oficiāli sakārtoja dokumentus ar sava otrā dēla tēvu Venti Vītolu, tiekot pie iespējas bez viņa atļaujas pamest valsti kopā ar dēlu.

Jūlijā Magone devās uz Lielbritāniju, kur viņu jau gaidīja darbs un miteklis. Kā liecina attēli Magones sociālo tīklu profilos, simpātiskā sieviete iekārtojusies darbā apkalpojošā sfērā un viņai Anglijā klājas lieliski.

Magone Anglijā visdrīzāk ir uz palikšanu divu iemeslu dēļ. Pirmais ir tas, ka ārzemēs viņa ir drošībā no sava otrā dēla tēva Venta tirānijas. Kā DELFI Izklaidei īsi pirms prombraukšanas atklāja Magone, vīrieša tirānijai neredz gala. Atteicies atzīt Magones dēlu par savu un pārtraucis kontaktēties ar šovā izveidoto ģimeni, Ventis turpināja vajāt Magoni sociālajos tīklos.

"No tā glābiņa šaisaulē nesameklēt, kā rēgs, kā melna spoka ēna vazājas no muguras, tumsā grābstās gar logiem ar spocīgiem zaru nagiem, šaušalas skrien. Kā tāds maniaks, kas vajā savu upuri," Latvijā par savu un dēlu drošību baidījās Magone.

Otrs iemesls saistīts ar darba pieredzi - Magone daudzus gadus jau pavadījusi kā viesstrādniece. Uz Londonu strādāt Magone devās jau studiju laikā, pavadot tur vairākus gadus un dzemdējot vecāko dēlu.

Otro reizi piepelnīties uz ārzemēm Magone devās otrā dēla gaidību laikā, bet atgriezās īsi pirms puisēna piedzimšanas, jo vēlējās dēlu laist pasaulē Latvijā. Sagaidījusi mazā Raimonda Saulgaita gadiņa jubileju, sieviete atkal devusies uz Angliju, kur viņai jau izveidojušies profesionāli kontakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!