Foto: Vida Press

Augusta izskaņā par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena (attēlā) nosvinēja 21 gada jubileju. Jaunākie foto, kuros iemūžināta smukā blondīnīte, apliecina, ka viņa, iespējams, beidzot pieņēmusies prātā un nolēmusi turpmāk savu slavu spodrināt nevis ar plikumu zibināšanu, bet gan kā leģendārās Merilinas Monro līdziniece.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kortnija apmeklējusi dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības PETA 35. pastāvēšanas gadadienas viesības Holivudā. Kortnijas parādīšanās kļuvusi par vienu no svarīgākajiem tematiem slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos.

Nepilngadīgā līgava izgājusi sabiedrībā jaunā tēlā - kā aktrises Merilinas Monro dubultniece. Kortnijas izskats apžilbinājis daudzus, un mediji nebeidz viens jūsmot, cik līdzīga leģendārajai un seksapīlajai sievietei kļuvusi efektīgā blondīne.

Kortnija pasākumā gozējusies oranžā kostīmiņā, savukārt zeltainās cirtas Stodena bija savijusi koķetā copē. Arī nepilngadīgās līgavas tā vakara grims bijis ieturēts labākajās Monro tradīcijās, un daiļava nebija piemirsusi uz vaiga uzlikt Merilinai raksturīgo skaistuma mušiņu.

Tiesa, Stodena tomēr nebija pacentusies savu jauno tēlu noslīpēt līdz perfektai pilnībai. Lielo līdzību ar Monro nedaudz aizēnojis fakts, ka nepilngadīgā līgava zem orandžā krekliņa nebija pacentusies uzvilkt krūšturi, tā kārtējo reizi ļaujot visiem novērtēt savu spico silikona pupiņu aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!