Foto: AFP/Scanpix

Beidzot tapis zināms, kad tieši apprecēsies amerikāņu reperis Kanje Vests un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (abi attēlā) - žurnāla US Weekly rīcībā nonākušais kāzu ielūgums liecina, ka pāris gatavojas mīt gredzenus 24. maijā Parīzē.

Žurnāls ieguvis ielūguma kopiju, kurā norādīts svinību datums un pilsēta, taču nav minēta precīza norises vieta. Tāpat zināms, ka ielūgumi izsūtīti aprīļa beigās un uz kāzām esot aicināti aptuveni simts viesi, vēsta ārvalstu mediji.

Publiskajā telpā jau tiek mēļots, ka par svinību norises vietu izraudzīta greznā Versaļas pils, kas jau kopš bērnības ir Kimas kāzu sapņu vieta, taču pāris pagaidām šīs runas nav apstiprinājis.

Tāpat jāatzīmē arī fakts, ka aizvadītajā nedēļā Kardašjanu ģimenes sievietes Kimai sarīkoja ļoti greznu baltās krāsas tematikā ieturētu burziņu, uz kuru pulcējās topošās sievas tuvākās draudzenes, lai atzīmētu to, ka Kima drīzumā kļūs par precētu sievieti.

Jau vēstīts, ka Kanje savu izredzēto bildināja pērnā gada oktobrī, un pēdējo mēnešu laikā vairākkārt izskanējušas baumas, ka pāris jau slepus reģistrējis laulību dzimtsarakstu nodaļā. Tiesa, Kardašjana šīs runas nesen publiski atspēkoja savos sociālajos tīklos.

Tāpat viņa paziņojusi, ka kāzas būs ļoti intīmas un netikšot demonstrētas televīzijā, kā tas notika ar 2011.gada ceremoniju, kad Kima precējās ar basketbola zvaigzni Krisu Hamfriju. Līgava nolēmusi, ka pēc ceremonijas padalīsies tikai ar fotogrāfijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!