Foto: Publicitātes foto

Par vienu no šī gada apspriestāko notikumu slavenību dzīvē kļuva šova Precamies!?! bijušās vadītājas Binnijas Ārbergas attiecības ar pašas vadītajā šovā iepazīto ugunsdzēsēju Matīsu Upleju (abi attēlā).

Tas, ka populārajai uzņēmējai un režisora Dž.Dž.Džilindžera bijušajai laulātajai draudzenei izveidojušā attiecības ar šovā iepazītu puisi, tapa zināms pavasarī, un kopš tā laika retajās intervijās Binnija uzsvērusi to, ka beidzot ir atradusi savu īsto cilvēku.

Lai gan ierasts pieņemt, ka dažādos televīzijas projektos dzimušās attiecībām nav ilgs mūžs, Binnijas un viņas mīļotā vīrieša publiskajā telpā radītais iespaids liecina ko citu - lai gan abi kopā reti apmeklē saviesīgos galvaspilsētas burziņus, retajās iziešanas reizēs abi viens no otra neatkāpjas gandrīz ne soli.

"Man jau bija sācis šķist - es tās mājas nekad tā arī neatradīšu. Es neko nemeklēju, vienkārši gāju. Tad es ieraudzīju māju, un, kad viņš atvēra durvis, es sapratu - tās ir mājas, kur man tik ļoti ir trūcis," savulaik izdevumam OK! atzinusi Binnija.

Šonedēļ abi kopā bija apmeklējuši sabiedrisko attiecību aģentūras Prospero dzimšanas dienas ballīti, kurā bija sastopami arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā uzņēmējs Jānis Krūmiņš, seriāla UgunsGrēks aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!