Foto: Vida Press
Kā zibens no skaidrām debesīm pasaules šovbiznesu pāršalkusi ziņa, ka britu televīzijas personība Entonijs "Ants" Makpartlins (attēlā), kurš plašāk pazīstams kā šova "Britain's Got Talent" vadītājs, devies ārstēties uz rehabilitācijas klīniku.

Aizvadītās nedēļas izskaņā 41 gadu vecais vīrietis intervijā izdevumam "The Sun" atzinies, ka viņš ieslīdzis alkohola, apreibinošu vielu un recepšu medikamentu atkarībā.

"Pirmais solis ir atzīt pašam sev, ka ir nepieciešama palīdzība," sacījis Makpartlins, kurš rehabilitācijas klīnikā pavadīs vismaz divus mēnešus.

Vīrietis drosmīgi atzinies, ka pie atkarībām viņu novedusi ilgstoša depresija. "Man ir sajūta, ka daudziem esmu licis vilties. Es vēlos pateikties savai sievai, ģimenei un tuvākajiem draugiem, kuri man palīdzējuši šajā smagajā dzīves periodā.

Esmu nolēmis par to runāt publiski, jo, manuprāt, ir svarīgi, lai cilvēki ar atkarībām meklē palīdzību un saņem nepieciešamo ārstēšanu," sacījis Makpartlins.

Atpazīstamais šovmenis pagājušās nedēļas izskaņā devies uz klīniku. "The Sun" steidz vēstīt, ka melnā svītra Makpartlina dzīvē sākusies pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņam izoperēts labais celis.

Hroniskās sāpes viņš centies nomākt ar pretsāpju medikamentiem. Laika gaitā vīrietis no tiem kļuvis atkarīgs. Tāpat viņu nomākušas likstas privātajā dzīvē – Makpartlinam ar sievu Lizu jau gadiem ilgi nav izdevies ieņemt bērnu.

Problēmu dēļ Makpartlins slīdzis depresijā, no kuras glābiņu viņš meklējis alkoholā un apreibinošās vielās.

Vairāki anonīmi informatori britu medijiem apstiprinājuši – lai gan Makpartlins nekad to publiski nav izrādījis, viņa veselības stāvoklis jau labu laiku esot bijis čābīgs. Slimais ceļgals nemitīgi par sevi atgādinājis, un vīrietis "Britain's Got Talent" aizkulisēs reizēm sāpju dēļ vāļājies pa grīdu.

"Viņš nekad nav gribējis, lai fani uzzinātu par viņa bezcerīgo stāvokli, jo uzskatīja, ka tas sabojātu viņa bezrūpīgā puiša, kurš visu laiku ir labā omā, tēlu. Viņš dzīvo pēc principa – šovam ir jāturpinās," klāstījuši anonīmi labdari.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!