Foto: DELFI
Pašmāju tabloīdu uzmanības lokā atkal nonākusi dziedātāja Candy jeb Liene Greifāne, kuras laulātais draugs Igors (abi attēlā) nokļuvis kāda krimināla rakstura skandāla epicentrā.

Jau vēstīts, ka Candy un Igors gredzenus mija šovasar, un neilgi pēc kāzām abu ģimenē pasaulē nāca mazais Kristofers. Tagad jaunās ģimenes dzīvi aizēnojusi aizdomu ēna pār Igoru par līdzdalību kādā kriminālā nodarījumā.

Kā ziņo izdevums Kas Jauns, pirms attiecību uzsākšanas ar Lieni Igors ir stājies tiesas priekšā saistībā ar noziedzīgu nodarījumu pastrādāšanu un viņa vārds ir figurējis krimināllietās, tomēr tagad jaunais vīrietis ir mainījies un kļuvis par gluži vai ideālu vīru un tēvu.

Tiesa, kāds nesens atgadījums nelabvēļiem atkal licis kulstīt mēles un atcerēties Igora kriminālo pagātni - 4. oktobrī Līvānos saistībā ar iespējamo 12. Saeimas vēlēšanu balsu uzpirkšanu tika aizturēts auto, kurā atrada nelegālu alkoholu, cigaretes un četrus maisiņus ar baltu pulverveida vielu.

Tika aizturēti divi vīrieši, kuri jau agrāk stājušies tiesas priekšā par dažādiem noziegumiem, un izrādās, ka šajā lietā figurē arī Igora vārds - automašīna BMW, kurā pārvadāta aizdomīgā krava, reģistrēta uz viņa vārda.

Igors, kurš pēc laulībām pieņēma sievas uzvārdu, izdevumam Kas Jauns komentējot notikušo, atzinis, ka ar Līvānos notikušo viņu nekas nesaistot, izņemot to, ka vienu no aizturētajiem viņš pazīstot, bet otram zinot vārdu.

Arī pati Candy pēc publikācijas steigusi sniegt savu versiju par notikušo.

"Mēs ar vīru izīrējām mašīnu vienam paziņam. Šo cilvēku Līvānos apcietināja ar kaut kādu džeku. Nezinu, ko viņi tur darīja, bet saprotu ka lieta grozās ap aviobiļešu krāpniecību. Pie viena no tiem džekiem mājās atraduši divus maisiņus ar kaut kādām narkotikām un laikam kontrobandas cigaretēm.

Tā nu šamējies sēž cietumā, bet mani izvazā dēļ izīrētas mašīnas pa visu Latviju," sašutusi vēstījusi Candy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!