Foto: DELFI
Režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas (attēlā) tērpus bieži vien rotā krāšņi un iespaidīgi dekoltē, tomēr tvirtu krūšu saglabāšanai viņa, kā izrādās, ikdienā papildu vērību nemaz nepiegriež.

"Nekādas īpašas metodes krūšu tvirtuma saglabāšanai ikdienā nepielietoju. Ievēroju vien visu, kas atbilst pareizai ķermeņa kopšanai, un, iespējams, tas noder arī krūtīm. Domāju, ka, ja vien sieviete uzturēs sevi fiziskā formā, tas ietekmēs arī krūšu izskatu.

Īpaši vingrojumi krūšu formas uzlabošanai gan var palīdzēt vien jaunībā. Tās sastāv no taukaudiem, kuru īpatsvars, cilvēkam kļūstot vecākam, ķermenī palielinās. Tāpēc galvenais krāšņa dekoltē nosacījums, manuprāt, ir vien tas, cik dāsni daba ir sievieti apveltījusi, tai piedzimstot.

Par manām krūtīm tā, par laimi, ir labi parūpējusies, un, lai tās saglabātu tvirtas un skaistas arī nobriedušā vecumā, nu atliek vien lūgt Dievu, cerot, ka tās tādas paliks pēc iespējas ilgāk," sarunā ar DELFI Izklaide smej Cinovska.

Kā ieteikumu citām sievietēm, kas ir neapmierinātas ar to izmēru, režisore min kārtīgu ēšanu un izvairīšanos no diētām.

"Jo mazāk pieturēsities pie dažādām diētām, jo kuplākas būs krūtis. To jau zina ikviena sieviete, ka, nokrītoties svarā, pirmās saplaks tieši tās un tikai tad viss pārējais. Tāpēc nevar sēdēt uz diētām un gaidīt, kad izaugs krūtis," nosaka Cinovska.

Protams, skaista dekoltē radīšanai noder arī dažādi sievišķīgi knifiņi. Apakšveļas ražotāji piedāvā arvien inovatīvākus risinājumus, izmantojot līmlentes un plāksterus, kas parūpējas par krūšu atrašanos pareizajā vietā, tā sievietēm ļaujot valkāt vispārdrošākos tērpus.

Tomēr savus krāšņā dekoltē noslēpumus Cinovska nevēlas atklāt, piebilstot, ka tieši tāpēc jau ir tie skaitās sievišķie triki, un nav domāti svešām acīm.

Savs viedoklis režisorei ir arī par krūšu implantu ievietošanu. "Sievietes, kuras krūtis palielina ar plastiskās ķirurģijas palīdzību, nenosodu. Kāpēc ne? Manuprāt, tas nav nekas slikts, un galvenais ir nepārspīlēt un objektīvi izvērtēt savu veselības stāvokli pirms operācijas veikšanas," uzskata Cinovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!