Foto: Privātais arhīvs
Ziņa, ka dziedātāja Liene Brikouska jeb Seksīgā Lee notiesājusi savu placentu, raisījusi pārdomas dizainerei Kristīnei Deimon (attēlā), kura šobrīd ir sava pirmdzimtā bērniņa gaidībās. Lai gan sākotnēji arī viņa grasījusies ar placentu paeksperimentēt, tagad viņa krasi mainījusi savas domas.

Savas pārdomas dizainere publicējusi sociālajā tīklā Facebook, un tajās viņa arī veltījusi visai skarbus vārdus Seksīgajai Lee un dūlai Katrīnai Puriņai, kuras kopā no placentas pagatavoja atspirdzinošu un veselīgu smūtiju.

"Lasīju par placentu, kad piedzimst mazulis - par tās apēšanu. Pārsvarā tikai pozitīvi. Godīgi, arī man bija tāda doma, ka es to izmantošu dažādās skaistuma kūrēs. Protams, mamma īpaši sajūsmā par to nebija, kad viņai paziņoju, bet vienalga! Gribu un viss!

Šādas domas man bija līdz momentam, kad es Google uzrakstīju vārdu "placenta". Ņemot vērā to, ka iepriekš nezināju, kā tā izskatās, kad es ieraudzīju attēlus, pirmā doma bija, ka skriešu mīļot podu! Kad pārgāja nelabums, secināju, ka psihiski ir jābūt smagi zem normas, lai vispār pat domātu par kaut ko tādu," savu sašutumu pauž Deimon.

Lai gan dizainere neapstrīd faktu, ka placentā ir daudz labu un veselīgu lietu, viņa tomēr sievietēm, kuras grasās to apēst, iesaka apmeklēt psihiatru.

"Kad es ieraudzīju rakstu par Brikousku un dūlu [Katrīnu Puriņu], sapratu, ka šīm sievietēm ir ne tikai psihiatrs jāmeklē, bet ir arī manāms vīriešu trūkums organismā! Par to liecina viņu bezdarbība," savu viedokli pauž Kristīne, uzsverot, ka viņai pat ir kauns, ka sākotnēji vēlējusies eksperimentēt ar savu placentu.

Sekojot draudzenes ieteikumam, Deimon nolēmusi savu placentu pēc dzemdībām aprakt, jo ar faktu, ka tā varētu tikt izmesta miskastē, viņa tomēr arī nav īsti apmierināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!