Foto: DELFI

Populārais dīdžejs un Radio 101 ētera balss Toms Grēviņš paziņojis, ka vasaras beigās kļūs par dēliņa tēti. Šo privātās dzīves faktu Grēviņš plašākai publikai izvēlējās darīt zināmu diezgan savdabīgā veidā – viņš to pavēstīja radio tiešajā ēterā.

Grēviņš un viņa draudzene Laura Skudrīte (abi attēlā), kura ir kulinārijas žurnāliste, pēc priecīgā notikuma paziņošanas sociālajos tīklos saņēmuši daudz laba vēlējumu un apsveikumu. Starp apsveicējiem bija arī Nikola Krištopane un dīdžejs Artis Volfs, kurš neslēpj, ka ir ļoti patīkami pārsteigts par jaunumiem.

"Un liels paldies par visiem jaukajiem apsveikumiem! (: sajūta tāda it kā būtu šodien dzimšanas diena!" savā Twitter profilā visiem sveicējiem sirsnīgi pateicies laimīgais topošais tētis.

Toms ar Lauru ir kopā jau kopš 2010. gada, un, kā Grēviņš atzinis, draudzene viņu ir izglābusi no pārmērīgas uzdzīves un bohēmiska dzīvesveida.

Šīs nedēļas izskaņā Laura un Toms devušies ceļojumā uz Islandi, lai izbaudītu atvaļinājumu, taču Grēviņš saviem sekotājiem sociālajos profilos sola, ka tad, kad viņš atgriezīsies, arī turpmāk viņa klausītājiem un rīta programmas cienītājiem nebūs garlaicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!