Foto: Vida Press
Krievu un franču izcelsmes dziedātāja Nadja Voljanova (attēlā) jau atkal likusi par sevi runāt un pierādījusi, ka viņa ir ne tikai talantīga mūziķe, bet arī sulīga sieviete. Šomēnes nofilmēts viņas jaunākā singla video, un izplatītie foto apliecina, ka skatuves māksliniece tajā gozēsies pavisam plikiņa.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Nadja šonedēļ Lasvegasā filmējusies sava jaunā hita Your Love Is Killing Me videoklipā. Šajā īpašajā notikumā piedalījies arī fotogrāfs, kurš iemūžinājis radošo procesu. Uzņemtajos kadros dziedātāja redzama visā krāšņumā, demonstrējot savas pašas labākās īpašības.

Seksīgā Nadja iemūžināta pavisam kaila, turklāt krievu izcelsmes daiļava īpaši centusies, lai viņas augums tiktu piefiksēts pavedinošās un kārdinošās pozās. Tiesa, viņa tomēr saglabājusi nelielu noslēpumainību, savas pašas intīmākās ķermeņa zonas aizsedzot ar plaukstām.

29 gadus vecajai skatuves māksliniecei muzikālajā sfērā pagaidām nav izdevies gūt vērā ņemamus panākumus, un atpazīstamību vairāk viņai palīdzējušas gūt publiskās gaitas un plosīšanās ballītes. Iespējams, jaunākais singls Your Love Is Killing Me un tā videoklips Nadjai beidzot pavērs durvis uz mūzikas topu virsotnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!