Foto: LETA
Otrdienas, 28. februāra, vakarā Dailes teātrī pulcējās daudzi no šobrīd populārākajiem pašmāju mūzikas biznesa darboņiem, lai klātienē baudītu "Zelta mikrofonu" pasniegšanas ceremoniju, un uz sarkanā paklāja netrūka stila pērļu.

Ierasti starp daiļā dzimuma pārstāvēm īpašu uzmanību izpelnījās grupas "Triana Park" soliste Agnese Rakovska, kura eleganti tumšo koptēlu bija "atdzīvinājusi" ar pērlītēm uzacu vietā, kā arī dziedātāja Elizabete Balčus, kura katru iziešanu sabiedrībā spēj pārvērst skaistā šovā.

Pārbaudītām vērtībām uzticīga šajā vakarā bija dziedātāja Aija Andrejeva – viņa pasākumam bija izvēlējusies no krekliem darinātu kleitu, kuras apakšdaļu kuplāku dara tilla audums.

Par vakara ekstravagantāko skatuves iznācienu noteikti pasludināms grupas "Elektro Folk" solistes Ivetas Baumanes tēls, kas pārsteidza gan ar košumu, gan tekstūru daudzveidību.

Kungu garderobē šoreiz dominēja uzvalki vai krekli, un, lai gan daži uz "Zelta mikrofonu" ceremoniju bija atsteiguši džemperos vai citos ikdienas apģērbos, pasākumā valdīja gana svinīga atmosfēra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!