Foto: Instagram.com/cruzbeckham/
To, ka vienmēr var atrast, kur piesieties, lieliski nodemonstrējuši britu slavenā pāra Deivida un Viktorijas Bekhemu gaitu sekotāji, kuri nu Bekhemiem pārmet bērnu nodarbināšanu sporta zālē.

Cilvēku sašutuma iemesls ir nesen Deivida un viņa dēla Krūza "Instagram" kontos publiskotās fotogrāfijas. Vienā no tām Krūzs redzams, vingrojot uz airēšanas trenažiera, bet otrā – piecus gadus vecā Hārpere boksējas.

Kamēr visā pasaulē satraukumu raisa bērnu mazkustīgums un aptaukošanās problēma, britiem nepatīk, ja bērni tiek pievērsti sportam.

Raisījušās diskusijas par to, vai 12 gadus vecais Krūzs un piecus gadus vecā Hārpere nepārpūlas, jo bērniem tādā vecumā, pēc kritizētāju domām, būtu atbalstošāk dauzīties ar draugiem pa vietējo spēļlaukumu.

Ārzemju tabloīdu komentāros lasāmi tādi teksti kā: "viņš tam ir par jaunu", "labāk apēd virtuli un izbaudi bērnību", "bērniem ir jāsporto, nevis jāsvīst svaru zālē" un citi.

Lielbritānijas fizioterapijas apvienības speciālists Kriss Smits izdevumam "The Daily Mail" skaidro: "Daudzi bērni vēlas atdarināt vecākus. Deivids ļoti rūpējas par savu fizisko formu, un ir tikai dabiski, ka Krūzs arī kāpj uz trenažiera un sporto gluži tāpat kā tēvs."

Gym with @davidbeckham @brooklynbeckham 😜

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on May 20, 2017 at 5:58am PDT

Smits piebilst: "Protams, bērni ir jāuzrauga, lai slodze ir samērīga. Bet es labāk redzu bērnus sporta zālē, nevis nesportojot vispār."

Nav brīnums, ka Bekhemu bērni ir tik sportiski, jo ar savas fiziskās formas uzturēšanu aizraujas ne tikai britu futbola zvaigzne Deivids, bet arī Viktorija.

Nesen žurnālam "Elle" dizainere atklāja: "Parasti es pieceļos un veicu pusi sava treniņa – tā ir stunda. Tad es pamodinu bērnus, iedodu viņiem brokastis un aizvedu uz skolu. Tad es atgriežos mājās un stundu vēl pavingroju, ātri nodušojos un tad dodos uz darbu."

Jāatzīmē, ka foto ar Hārperes boksēšanos no Deivida foto bloga ir nozudis, bet Krūzs ar boksa maču savā kontā turpina lepoties.

Morning sparing with @davidbeckham 😜

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on Apr 29, 2017 at 8:35am PDT

Dear Dad Happy birthday.I hope u have an amazing day!! U r the best dad in the 🌍😜

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on May 1, 2017 at 11:13pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!