Foto: Privātais arhīvs
Latvijas sieviešu fitnesa celmlauzes Karīnas Akmens grūtniecības norisei ar interesi seko neskaitāmi sporta un veselīga dzīvesveida draugi. Iedvesmojošā sieviete padalījusies ar bildi, kas atklāj – gaidību laikā patiešām aug tikai viņas puncītis un nekas cits (attēlā).

Fitnesa trenere šobrīd ir ceturtajā grūtniecības mēnesī – mazulītim jānāk pasaulē 1. oktobrī. Topošā mamma saviem faniem bēdīgi atklājusi, ka ārsts vairs nav atļāvis treniņus, taču viņa turpina veselīgi ēst, līdz ar ko arī augums saglabājas izcils.

Perfekti uztrenētās fitnesa sievietes izmaiņas gaidību laikā ir lielisks apliecinājums tam, ka grūtniecība nav iemesls, lai pārvērstos par tauku bumbiņu.

Jaunākajā Akmens attēlā, kas publicēts sociālajos tīklos, redzams, ka gaidību laikā aug vien bērniņš treneres vēderā. Visādi citādi Akmens augums saglabā nevainojamās aprises, vēlreiz apliecinot to, ka ilga darba rezultātā iegūto formu un muskuļus nav iespējams tā uzreiz zaudēt.

Treneres fani jau paslavējuši topošo mammu, atzīstot, ka pirmo reizi dzīvē redz to, kā gaidību laikā aug vien vēdera lejasdaļa, ne viss puncis kopumā.

Still looking for abs 😹 #4months

A photo posted by Fitness Pro Karina Smith (@karinaakmens) on Apr 10, 2016 at 12:18pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!