Foto: DELFI
Pirmdienas, 12. decembra, vakarā restorānā "Bibliotēka No.1" pulcējās skandalozā pašmāju uzņēmēja Jūlija Krūmiņa draugi, ģimenes locekļi, paziņas un citi, lai atzīmētu miljonāra memuāru "Iļģuciema pašpuikas stāsti" iznākšanu.

Grāmatas prezentācijā Krūmiņš pastāstīja, ka grāmatu veltījis saviem bērniem un mazbērniem, un gandrīz visi viņa tuvākie ģimenes locekļi arī bija klāt lielajā dienā, kas uzņēmējam bija dubulti svētki – memuāru atvēršanai bija izvēlēta viņa 73. dzimšanas diena.

Mazdēls Aleksandrs, kurš mācās Sidnejā, vectēvam bija atsūtījis aizkustinošu video sveicienu, bet mazdēls Edgars uzstājās ar īpašu muzikālu pārsteigumu.

Grāmatas atvēršanas viesiem bija iespēja baudīt fragmentus no memuāriem, kurus lasīja aktieri Andris Bērziņš un Jānis Paukštello, kā arī plašu muzikālo programmu un Krūmiņa laikabiedru atmiņu stāstījumus.

Starp Krūmiņa prezentācijas viesiem bija daudz sabiedrībā zināmu cilvēku – bijušie premjeri Vilis Krištopans un Māris Gailis, kinorežisors Jānis Streičs, bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs, bijusī Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja Ināra Pētersone, uzņēmēja Aija Simsone, uzņēmējs Juris Savickis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!