Foto: Vida Press

Viens no veidiem, kā likt par sevi runāt, ir publiski atkailināties. Šim piemēram arī sekojusi 67 gadus vecā supermodele, dziedātāja un bondiādes filmas Skats uz slepkavību ļaundare Greisa Džonsa (attēlā). Viņa savas grāmatas prezentācijas pasākumā uzvedusies kā aptracis skuķēns.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Ņujorkā šonedēļ norisinājies Džonsas jaunās grāmatas I'll Never Write My Memories prezentācijas un autogrāfu dalīšanas pasākums. Džonsa īpaši pacentusies, lai šis notikums tiktu plaši atspoguļots plašsaziņas līdzekļos.

Tiek ziņots, ka skaistule likusi saviem faniem gaidīt un pasākumā ieradusies ar aptuveni divu stundu novēlošanos. Tiesa, šo nelielo misēkli viņa atmaksājusi ar uzviju - Džonsa gozējusies caurspīdīgā blūzītē, zem kuras labi saskatāmas bijušās supermodeles krūšu aprises.

Turklāt Džonsa pārsteigusi klātesošos ar īpaši ērmīgu uzvedību - mēdīšanos un ķēmošanos fotogrāfu priekšā. It kā ar mēles izkāršanu un izrādīšanos dīvainās pozās nebūtu gana, kādā brīdī viņa pacēlusi savu blūzīti, ļaujot klātesošajiem novērtēt arī savas kailās krūtis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!